Website Molijn Professionals live

Geschreven op: 26-09-2013

Afgelopen week is de website van de nieuwe organisatie Molijn Professionals online gegaan. Een website bedoeld voor acquisitie, kennismaking met de organsiatie en productpresentatie.

Een nieuwe website op basis van Cross-CMS

Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe huisstijl. Daar kwam Haags Lof om de hoek kijken, het strategisch ontwerpbureau waar we al meerdere mooie projecten hebben uitgevoerd. Ook dit keer weer een leuke samenwerking voor de ontwikkeling van een nieuwe website. In goed overleg zijn wireframes en het grafisch design opgesteld door het ontwerpbureau. De invulling van de content is voor het grootste gedeelte door Molijn Professionals zelf gedaan. Met al deze imput zijn wij aan de slag gegaan; ombouwen van het webdesign, implementatie binnen / configuratie van Cross-CMS en het invoeren van de content. Ook is er een apart afgeschermd gedeelte voor de medewerkers van Molijn ontwikkeld, wat is gekoppeld aan het CRM- /administratiessteem AFAS software.
Na invoeren van de eerste content en een korte cms-training kan Molijn nu zelf aan de slag met het onderhoud aan hun website. Via het cms kunnen ze geheel naar eigen inzicht artikelen, widgets, en pagina’s aanmaken met behulp van templates in verschillende stijlen.

Molijn Professionals

Molijn Professionals neemt flexwerkers van bedrijven over die zij graag behouden, maar geen vast contract kunnen bieden. Voor alle bedrijven die structureel behoefte hebben aan strategische personeelsplanning en flexibiliteit op de werkvloer. Opleiding, leeftijd en ervaring zijn niet belangrijk. “Het gaat ons om de toegevoegde waarde en potentie” dat zijn volgens hen professionals!

Zie: www.molijnprofessionals.nl