• Molijn Training Homepage
  • Molijn Training  Trainingen
  • Molijn Training  LMS E-coaching
  • Molijn Training  LMS E-coaching medewerkers beheren

Nieuwe website en e-coachingportaal voor Molijn Training

Geschreven op: 17-10-2014

Nadat we vorig dit jaar samen met Haags Lof de website voor Molijn Professionals hebben gemaakt, mochten we dit jaar samen aan de slag voor de andere tak van de Molijn Groep: Molijn Training

Over Molijn Training

Molijn Training richt zich in haar trainingen op duurzame inzetbaarheid op de werkvloer. Er is een trainingsaanbod ontwikkeld op basis van de 5 PROFI-competenties en binnen deze 12 trainingen draait alles om zelfontwikkeling en gedragsverandering. Elke training bestaat uit 1 trainingsdag met een select groepje van 12 deelnemers, op deze manier gaat iedereen naar huis met voldoende persoonlijk inzicht en een eigen actieplan. Hierna volgt een e-coachingstraject om het geleerde in de praktijk te brengen. Kenmerkend voor Molijn Training vinden wij dat de er enorm goed wordt ingespeeld op de persoonlijke behoefte van elke deelnemer. Waardevolle trainingen, met peroonlijke aandacht, tegen redelijke prijzen. 

Website en online e-coachingsportaal

De nieuwe website van Molijn Trainign (Design by HaagsLof) is wederom ontwikkeld op basis van CrossCMS. Hier is uiteraard alle informatie te vinden over de organisatie, PROFI-competenties en het trainingsaanbod. Een passende training vind je gemakkelijk door het PROFI-filter of in de agenda om je vervolgens direct in te schrijven en te betalen via iDeal, PayPall, Creditcard,op factuur of "Molijn Training Credits". (cadeautip!)

Bijna nog gaver is het online administratie- en e-coachingportaal wat we speciaal voor Molijn hebben ontwikeld. Deelnemers krijgen nadat ze zich hebben aangemeld toegang tot hun persoonlijke dashboard waar zij o.a. hun opdrachten kunnen maken, handouts/theoriedocumenten inzien, persoons- en administratieve gegevens wijzigen, certificaten downloaden etc. Maar er is ook een aangepaste versie voor contactpersonen van bedrijven (managers/secretaresses). Zij kunnen bijvoorbeeld medewerkers aanmelden en hun voortgang bekijken, incompany-trainingen volplannen, credits kopen en deze verdelen onder medewerkers etc. 
Ook voor trainers zijn er speciale functies zoals opdrachten nakijken en aanwezigheid bijhouden. En niet te vergeten de administratie van Molijn om nieuwe (incompany)trainingen/uitvoeringen aan te maken, gebruikers toe te voegen, bedrijfs-accounts samen te stellen, batalingen bijwerken etc. etc.

Zowel de site als de portal zijn responsive gemaakt dus ook goed op mobiel te gebruiken.

Het gehele systeem is gekoppeld aan het boekhoudpakket AFAS zodat dat allemaal lekker automatisch geregeld wordt en deelnemers worden per e-mail en sms op de hoogte gehouden van nieuwe coachingsopdrachten, resultaten en algehele voortgang.