• Webshop beter gevonden worden in Google
 • Gebruiksvriendelijke webshop
 • SEO-verbeteringen webshop
 • Conversie verhogen webshop
 • Goedkoop webshop design
 • Meer verkopen met je webshop

Maak je webshop winterklaar

Geschreven op: 10-07-2015

Wijzelf (de collega-netsetters) zijn redelijk modern ingesteld als het gaat om shoppen. Of het nu gaat om nieuwe sneakers, een telefoon, de boodschappen of een pizza Hawaï (extra kaas)... we bestellen bijna alles online. Gewoon lekker in de baas z'n tijd 's avonds op de bank op je tablet of telefoon. Ik noem dat niet gemakzuchtig, ik noem dat slim. Online kun je véél sneller door de producten heenscrollen, prijzen vergelijken bij concurrenten, recensies van andere shoppers lezen en op zoek naar de beste deals. Met een beetje geluk vind je nog een leuke online-coupon-code ook!
 

Een shop kan altijd verbeterd worden

Nu is de webshop-hype al een poosje bezig, en dat is aan veel webshops te zien ook. Er bestaat tegenwoordig voor vanalles-en-nogwat een webshop maar sommige springen daar echt uit als het gaat om vormgeving en gebruiksvriendelijkheid. Want zeg nou zelf... Soms kom ik webshops tegen waar ik het idee krijg dat de hele familie van de webshopeigenaar MIJN nieuwe Adidas al heeft aangehad. Die klik ik gelijk weg... Dan betaal ik toch liever 5 euro meer bij een lekkere frisse moderne professioneel ogende webshop. Veel webshops lopen inkomsten mis, simpelweg omdat ze niet het vertrouwen uitstralen wat ze zouden moeten. 

 

...dus... ga direct aan de slag met ons!
 

 

Goedkoop je website updaten

Geef je webshop een update

Heb je een webshop? En kan deze wel een update gebruiken of wil je er meer omzet uit halen? Wij gaan graag voor je aan de slag!
Deze zomer hebben we tijd vrij kunnen plannen voor een paar van onze freelancers om weer eens een paar mooie webshops in elkaar te zetten. Daarom nu een mooi aanbod om ook jouw website weer helemaal winterklaar te maken voor 2015.

Wij hebben ruim ervaring met verschillende webshopsystemen en kunnen snel inschatten hoe je meer rendement uit je webshop zou kunnen halen. Ook draaien wij onze hand niet om voor een implementatie een betaalsysteem als MultiSafePay, Mollie of PayPall. 
Na een eerste kort gesprek doen we een voorstel voor designtemplate en nieuwe indeling van je shop. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling, nemen we de producten en content over van je huidige webshop en stellen we een aantal adviezen op voor marketing en promotie. Wat je mag verwachten:

Wat je mag verwachten:

Webshop update:

 • Webshop onderhouds software:
  Een installatie, configuratie en uitleg aan beheerders
 • Design template:
  In overleg een passend webdesign en de implementatie hiervan
 • Implementatie payment provider
  Alle betaalopties onder één dak zoals bijvoorbeeld MultiSafePay, Mollie of Buckaroo.
 • Overnemen huidige content
  We zorgen ervoor dat je producten er weer netjes bij staan in de nieuwe webshop.

+

Overige diensten:

 • SSL-certificaat
  Benodigd voor een website die met betaal- en persoonsgegevens werkt.
 • Marketingservice en -advies
  In overleg helpen we je met bijvoorbeeld het maken van banners, inzetten nieuwsbriefsysteem en/of advertentiecampagnes.
 • Webshop audit na 6 maanden
  Uiteraard proberen we het maximale uit je shop te halen bij de ontwikkeling. Maar meten is weten. Na 6 maanden kijken we hoe de shop nóg verder verbeterd kan worden aan de hand van statistieken en een SEO-check.
     
dit alles voor maar:    

€ 2.500,-

 

 

Natuurlijk is de ene webshop de andere niet.  Voor elke shop moet apart gekeken worden naar de doelgroep, producten, doelstellingen etc. Toch denken we dat we met bovenstaand aanbod de meeste webshops van middelgroot formaat een eind op weg kunnen helpen. Om je een idee te geven waar we ons zoal mee gaan bemoeien:
 

Een goed webshop design
  

Bewezen succesformules

Er valt veel te zeggen over de manier waarop men z'n bezoekers nét dat laatste zetje geven om tot aankopen over te gaan. Het is niet voor niets dat alle grote webshops bol staan van de "SALE!!" "Nú 70% korting" en "OP=OP"... dat is omdat het simpelweg werkt!  Net als vergelijkbare of bijpassende producten en de alom bekende zin: "anderen kochten ook:".
 

Goedkoop maar goed webshop design

Nu hoeft een goed design helemaal niet duur te zijn: Internet staat vol met effectieve, redelijk goedkope kant-en-klare designtemplates. Over de meeste templates is gewoon goed nagedacht met bewezen effectieve designelementen. Beter goed gejat...    Maar deze templates moeten uiteraard nog wel in je webshop-systeem worden gezet en hier en daar een beetje aangepast. Iets wat niet meer zou moeten kosten dan 1 a 2 dagen.  
  

Webshop verbeteren
 

Meer bezoekers naar je webshop

Een webshop is net als een website nooit klaar. Laat regelmatig een audit uitvoeren aan de hand van statistieken en een check op SEO-verbeteringen. Veel gaat om content, maar ook techniek en een deel van het design kan hier een flink verschil in uitmaken. Wist je bijvoorbeeld dat je hoger scoort in mobiele zoekresultaten als je webshop ook mobile friendly is?
 

Conversie verhogen

Nu er meer bezoekers naar je site worden getrokken wil je natuurlijk ook dat ze gaan bestellen! Doe ook hier regelmatig een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van je winkel. Uit statistieken kunnen we vaak aflezen waar mensen afhaken. Het is helemaal prettig als je speciale conversiedoelen hebt ingesteld in je statistiekenpakket. Vaak zijn er genoeg verbeteringen te bedenken om conversie te verhogen. Van een kleuraanpassing van de bestel-knop tot het tonen van beoordelingen en voorraad-status.
  

Ondersteunende techniek

Ook voor de techniek hoeven we niet opnieuw het wiel uit te vinden. Er zijn veel verschillende systemen beschikbaar waarmee je je eigen webshop kunt beheren, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Zo zijn er hele kleine systemen die niet meer zijn dan een soort one-page productcatalogus met betaalfunctie. Tot systemen voor zeer uitgebreide shops met bijvoorbeeld affiliate-opties, kortingsmodules, multi-valuta, marketingtools, etc. etc.
 

Welk systeem kies je?

Wat belangrijk is in de keuze van je systeem dat je van te voren weet hoe je de shop wil gaan gebruiken. Heb je veel producten? Kies dan een systeem waar je een duidelijke (sub)categorisering kunt aanbrengen, een uitgebreide menu-structuur en goede zoekfunctie.  Zit je in de mode-branche? Kies een systeem waar je producten kunt uitbreiden met maten en kleuren. Afhankelijk van leveranciers? Dan heb je een systeem nodig waar je per product de levertijd kan instellen. Zo zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden. 
 

Maatwerk aanpassingen aan je webshop

Als je kiest voor een Open-Source systeem dan is er gelukkig ook nog de mogelijkheid dat een developer zélf custom functionaliteiten voor je kan aanpassen. En nu komt Netsetters om de hoek kijken:
  

Direct aan de slag!

Ben je geïnteresseerd om eens samen te brainstormen of heb je misschien specifieke wensen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!