• Startup package deal

Netsetters' StartUp Package Deal

Geschreven op: 01-05-2015

Als organisatie met en voor freelancers weten wij als geen ander hoe veel er te regelen is als je een nieuw product of bedrijf wil lanceren. Die mensen die deze stap durven zetten willen wij natuurlijk graag ondersteunen, aanmoedigen en werk uit handen nemen.

Minder nachtwerk

Je zult niet de eerste zijn die tot diep in de nacht een logo zit te fotowsjoppen of 'word-arten' zonder resultaat,  of probeert een halfbakken, zelf omgebouwd wordpress-template online te zetten... Nee... jij zou je met hele andere zaken bezig moeten houden: je productaanbod, een bedrijfsplan, je sales, je marketingacties, toekomstige klanten, etc.  Je hebt het al druk genoeg toch? en daarom bieden wij vanaf vandaag een package deal aan speciaal voor nieuwe ondernemingen.

 

Je essentiële communicatie-uitingen in 1x snel geregeld

Met dit pakket is je meest basis en essentiële communicatie gemakkelijk onder één dak geregeld en binnen enkele weken te realiseren. We ondersteunen je bij het opstellen van je contentplan zodat jij je voornamelijk inhoudelijk bezig hoeft te houden en alleen nog maar Goed of Fout hoeft te zeggen bij aanlevering van onze voorstellen.
Eerst gaan we even een gesprek aan. Natuurlijk om elkaar een beetje te leren kennen en om je bedrijf / product / doelstellingen toe te lichten. Samen kijken we naar een plan van aanpak en eventuele voorbeelden. Kunnen wij daarna voor je aan de slag!

    

Wat je mag verwachten:

Basis huisstijl:

 • Logo:
  3 voorstellen waar je (een combinatie) uit kan kiezen + een correctieronde
 • Visitekaartjes of briefpapier:
  2 voorstellen waar je (een combinatie) uit kan kiezen + een correctieronde
 • Huisstijlhandleiding
  Een aantal logo-bestanden en beknopte omschrijving van je huisstijl met bijvoorbeeld de gebruikte kleuren, vormen, afmetingen etc. 

+

Website met CMS:

 • Hulp bij opstellen contentplan
 • Design template
  Een bestaand doch redelijk uniek designtemplate. Waar nodig gepersonaliseerd.
 • Website op basis van Cross-CMS
  Voorzien van ca. 5 templates zoals Home, Nieuws, Contact, Tekstpagina, Productpagina etc.
 • Een jaar lang Hosting, Domein en 5 e-mailadressen
     

dit alles voor maar:    

€ 2.200,-

 

 

En nog meer als je wil...

Maar natuurlijk is dit nog uit te breiden met andere zaken als je wil... denk bijvoorbeeld aan:

 • Briefpapier of visitekaartjes
 • Folders
 • Uitbreidingen aan je website
 • Custom webdesign
 • Adwords campagne
 • Social Media kanalen
 • Contentmanagement
 • Extra domeinen
 • Strippenkaarten
 • etc. etc.

 

Direct aan de slag!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


 

Meer weten?

Hier onder leggen we nog even uit wat je ongeveer van ons kunt verwachten:

Basis huisstijl:

Logo ontwerp
Op basis van jouw input maken we 3 voorstellen. Bij input moet je denken aan kleurgebruik, lettertype, iconen maar ook je product, branche, doelgroep etc. 
Uit deze 3 voorstellen kun je er een kiezen (of een combinatie van de voorstellen) en doen we correcties waar nodig. 

Visitekaartjes / Briefpapier
...Ook al gebruikt bijna niemand ze meer, het is toch handig om te hebben als je op gesprek gaat bij potentiele klanten of leveranciers. Op basis van het logo en jouw input maken we 2 voorstellen. Kies één van de 2, of een combinatie en vervolgens doen we weer een correctieronde. 
Hetzelfde geldt voor het briefpapier als je hier de voorkeur aan geeft.

 

Website op basis van Cross-CMS

Contentplan & Functioneel ontwerp
Terwijl we bezig zijn met je huisstijl gaan we ook gelijk aan de slag met je contentplan. Wie is je doelgroep? Wat wil je vermelden op je website? Welke pagina's moeten er komen, wat moet de website 'kunnen'. ... Zijn allemaal vragen die in dit contentplan en het functioneel ontwerp worden opgenomen. Vervolgens kun jij de pagina's verder gaan invullen met teksten, afbeeldingen, filmpjes, etc. etc.

Webdesign
Er zijn honderden webdesigns beschikbaar die je voor een redelijk goedkoop bedrag kunt aanschaffen en kunt implementeren in een willekeurig CMS. Je hebt dus wél een goed en kwalitatief design maar betaald er niet de hoofdprijs voor. Belangrijk is dat het design te implementeren is in het CMS en natuurlijk ook geschikt is voor mobiele weergave daarom zullen wij er een of meerdere voor je selecteren. Vervolgens zullen we dit enigszins customizen naar jouw huisstijl waar nodig zodat je website toch uniek blijft voor jouw onderneming.

Cross-CMS + Hosting
Wij hebben ons eigen CMS wat we aanbieden als SAAS-pakket (software as a service). Dit heeft als voordeel dat we je website automatisch van (beveiligings)updates kunnen voorzien en je profiteert van de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en plugins. Het is een makkelijk te gebruiken CMS en heeft als voordeel dat we dit kunnen uitbreiden waar nodig. 

We maken binnen het cms gebruik van pagina-templates waarvan we er ca. 5 voor je zullen aanmaken op basis van de gekozen vormgeving. Bij een template moet je denken aan een afwijkende opmaak of functionaliteit voor bijvoorbeeld: Homepage, Tekstpagina, Contactpagina, Nieuwsoverzicht, Nieuwsbericht, Productpagina, Agenda etc. etc.

Webhosting en domein
Het CMS en de hosting wordt als totaalpakket aangeboden en komt normaal neer op zo'n €180,- per jaar inclusief alle benodigde updates en service. In dit geval zit dit alles bij de prijs inbegrepen. 
Ook in dit pakket: een .com of .nl domein voor het eerste jaar.

E-mail
Het is verbazingwekkend hoe veel organisaties nog e-mailadressen gebruiken zoals mijnbedrijf@hotmail.com. En dit terwijl ze gewoon over hun eigen domein beschikken. 
Pak het gelijk goed aan: In dit pakket zitten 5 e-mailadressen inbegrepen eindigend op je eigen domein.