• Marketingstool Home
  • Marketingstool Toepassingen
  • Marketingstool Bestellen

1e versie website marketingstool online

Geschreven op: 27-03-2015

Deze week hebben we de eerste versie van marketingstool.nl gelanceerd. Een website op basis van cross-cms zodat deze in de aankomende tijd gemakkelijk verder uitgebreid kan worden met diverse pagina's en functionaliteiten.

Oersterk zelf ontworpen kartonnen krukje

Marketingstool is het nieuwe concept van onze buren in de oude vest 4. Het krukje is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kan volledig volgens eigen ontwerp bedrukt worden. Al eerder vertelden we over de fotoshoot en -bewerking die we vorig jaar gedaan hebben om de mogelijkheden en reacties te onderzoeken, inmiddels is het krukje klaar om in de markt te worden gezet. Er zijn tal van toepassingen en doelgroepen te bedenken natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, relatiegeschenken, evenementen maar ook gewoon als aparte en multifunctionele inrichting.

Samenwerking Marketingstool en Netsetters

Onze buurman Paul is een geboren ondernemer en verkoper. Hij weet inmiddels als over karton, papier en drukwerk mogelijkheden. Er zijn tal van toekomstideeën om het assortiment van Marketingstool verder uit te breiden en wij mogen meedenken over de online verkoop en marketing. Om te beginnen dus de fotoshoot, nu een eerste versie van de website. Deze website wordt in de aankomende tijd, net als het productaanbod, uitgebreid met meerdere landingspagina's voor verschillende doelgroepen. Binnenkort een facebookpagina en we starten een adwordscampagne. Voor op de wat langere termijn staat op de planning om een consumentenwebsite te lanceren met een ontwerptool om je eigen krukje te designen en bestellen. Leuk als fotocadeau bijvoorbeeld of voor feestjes.