Profiteer van onze optimalisatiecheck

Geschreven op: 30-01-2014

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een paar weken oud en de meeste bedrijven zitten volop in de jaarplannen en budgetten. Hoog tijd om na te gaan denken over je online strategie & activiteiten als je dat nog niet gedaan hebt!

Wij willen de klanten die in de afgelopen 2 jaar een website of applicatie door NetSetters hebben laten ontwikkelen natuurlijk ook graag in het aankomende jaar weer van dienst zijn. Vele zijn zelf flink bezig geweest met content vullen in ons relatief nieuwe CMS of met een nieuwe webshop. Anderen zijn na wat hulp en en uitleg aan de slag gegaan met Social Media.
Uiteraard proberen wij alles zo goed mogelijk in de gaten te houden en komen wij met wat tips als we toevallig iets voorbij zien komen. Maar we kunnen helaas niet alles in de gaten houden. 

Gratis check-up voor bestaande klanten

Soms is het fijn als er weer eens iemand van een afstandje nauwkeurig de online activiteiten en hulpmiddelen onder de loep neemt en iets specifieker op de verbeterpuntent in gaat. 
Daarom stellen we onszelf in februari beschikbaar voor een aantal online check-ups. Omdat we de campagnes/applicaties en daarbij behorende initiële doelstellingen nog kennen kunnen we al redelijk snel met een aantal verbeterpunten komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • SEO optimalisatie (juiste contentindeling, linkbuilding, meta-informatie, techniek)
  • Usability optimalisatie (tekstopbouw, call to action, navigatie)
  • ROI en kostenverlaging (automatisering, uitbesteden van werkzaamheden)
  • Beschikbare Updates
  • Contentuitbreiding 
  • Advertising (nieuwe advertenties a.d.h.v. nieuwe content, AdWords)
  • Contentontwikkeling
  • Allerhande uitbreidingen en wensen

Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden of om de plannen voor 2014 eens te bespreken!

Uitgebreid optimalisatierapport of audit

Voor de mensen die een kleine check-up niet voldoende vinden, maar een uitvoerig onderzoek willen naar de verbeterpunten en gemiste kansen, kunnen wij uiteraard een uitgebreid optimalisatietraject starten. We starten met een onderzoek naar (een deel van) bovenstaande onderwerpen en komen met een gedegen advies en eventueel een voorstel voor vervolgtraject.
Ook is het mogelijk een audit te doen op websites en applicaties die elders zijn ontwikkeld. 
Van SEO-check tot technische controle.