Nieuwe website Stada Stores Breda

Geschreven op: 30-03-2013

Onlangs is het nieuwe winkelcentrum StadaStores geobend naast het NAC-stadion in Breda. Het winkelcentrum bevat winkels van diverse bekende winkelketens en het veelbesproken concept: Jumbo Foodmarkt.

Website op basis van Cross-CMS

Bij deze website was informeren het belangrijkste doel. Bezoekers moeten snel en gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden zoals loacatie, parkeren, gevestigde winkels en natuurlijk de openingstijden. Daarnaast heeft het winkelcentrum (lees: het samenwerkingsverband tussen de gevestigde winkeliers) afentoe nieuws of upcoming events te melden.
Omdat het winkelcentrum naast het logo niet echt een vaste huisstijl heef, konden we zelf aan de slag met de ontwikkeling van een passend webdesign. Deze moet uiteraard responsive zijn zodat bezoekers onderweg nog snel even wat informatie kunnen opzoeken.

Contentmanagement door Netsetters:

Om de winkeliers te ontlasten laat het winkelcentrum alle contentwerkzaamheden uitvoeren door Netsetters.
Tussen de werkzaamheden door even snel een mailtje of telefoontje naar Netsetters, en de website wordt door onze contentmanagers snel weer up-to-date gebracht met nieuws, agenda-itens en/of speciale openingstijden.