Nieuwe website MRStratego online

Geschreven op: 02-03-2014

Onze relatie met Marguerite Ruys “goes way back” en na een wat rustige periode kruiste onze paden zich weer en hebben we samen besloten dat de website wel eens wat gemoderniseerd mag worden. Een website die je kunt zien als een uitgebreid visistekaartje waar het (mooie!) portfolio wat meer onder de aandacht gebracht kon worden.

Portfolio-website op basis van Cross-CMS

Soms hoeft een goeie website niet veel te kosten, deze website is daar absoluut een voorbeeld van. Na een flinke brainstorm over inhoud is Marguerite zelf haar content gaan schrijven en is op zoek gegaan naar ondersteunend beeldmateriaal. Ondertussen hebben wij een reeds bestaand website-template geselecteerd en omgebouwd voor implementatie binnen Cross-cms. Nu content, techniek en ontwerp is samengevoegd is er een mooie portfolio-website ontstaan die ook nog eens volledig responsive is voor gebruik op mobiele telefoons. Erg belangrijk voor een visitekaartje natuurlijk. Beheer en onderhoud aan de website kan gemakkelijk zelf worden uitgevoerd door Marguerite zelf.

MRStratego

MRStratego is gespecialiseerd en ervaren in (beleids)communicatie en public affairs. Met de ervaring van Marguerite Ruys op het gebied van onder meer de papiersector, werk & re-integratie, de zorg, logistiek, duurzaamheid en 'van afval naar grondstof' helpt zij u om communicatie te benutten als strategisch instrument om uw doelstellingen te bereiken.