Up-to-date de zomer in

Geschreven op: 27-02-2015

 

Hotel Zierikzee bestaat dit jaar 10 jaar, en aangezien de website ook alweer bijna prehistorisch was, vieren we dit met een nieuwe website.  Het kleinschalige hotel (15 kamers), biedt haar gasten geen luxueuze 5-sterrenkamers, maar het is er wel ontzettend knus, gezellig en altijd met voldoende persoonlijke aandacht van de vrouw des huizes: Mariska. Alles is gewoon heel gewoon in Hotel Zierikzee. Geen poespas maar gewoon lekkere frisse schone kamers, met douche en toilet en een goed ontbijt in de ontbijtruimte. Wat wil je nog meer? De rest van de dag ga je toch lekker naar het strand of de monumentale omgeving verkennen, genoeg te doen in Zierikzee en de rest van Zeeland!
 

"iets met zon en strand"

Eigenlijk wist Mariska zelf eerst ook niet zo goed wat de website precies moest worden. "Niet te moeilijk... niet te luxe uitstraling... gewoon laagdrempelig... iets met vrolijkheid... en gezellig... en zon... en strand... en Zierikzee.... etcetera... snap je? ...Oh en ik heb ook veel foto's".
Nou met die informatie zijn we dus maar aan de slag gegaan. Daar voegen we nog wat informatie aan toe over de omgeving, met een design-sausje op basis van het nieuwe logo van aanstormend grafisch talent Nuray Vermeer, en de basis voor de website staat klaar. Nu nog zorgen dat deze regelmatig wordt vernieuwd met leuke informatie en nieuwe foto's en dan kan die zomer bijna niet meer stuk.
 

Gemakkelijk onderhouden met Cross-CMS

De website is wederom gemaakt op basis van Cross-CMS, zo kan Mariska zelf nieuwe content toevoegen en de site helemaal up-to-date houden.