Nieuwe website Dita Hockey

Geschreven op: 03-07-2014

Vandaag is de nieuwe website voor Dita Hockey online gegaan! Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Enerzeids omdat we gewoon tevreden zijn met het eindresultaat, maar vooral om de hoeveelheid werk die er in zit (denk aan zo'n 150 artikelen overtypen en zo'n 300 foto's bewerken). Maar het blijft leuk om te zien hoe zo'n website steeds meer gevuld raakt. 

In de tijd van Cross Avenue hebben we al kennis mogen maken met dit hockeymerk. Vervolgens heeft Netsetters in 2012  i.s.m. het grafisch ontwerpbureau  De Jongens Ronner een nieuwe website gemaakt op basis van het CMS MODX.  

Dit jaar was Dita eigenlijk wel weer toe om, zonder al te veel aanpassingen, hun imago en huisstijl iets meer te reguleren. Samen met Dita hebben we de huisstijl en advertenties eens goed te bekeken en natuurlijk kan de website dan niet achterblijven. Ook qua techniek en webdesign kan het soms nu eenmaal voordeliger zijn om van voor af aan te beginnen in plaats van grote aanpassingen doen een bestaand systeem. Uiteindelijk is er een nieuwe website ontwikkeld d.m.v. de webshop-module van Cross-CMS. Er is (nog) geen bestelfunctie, maar wel ideaal voor het invoeren van de diverse productspecificaties. Een stuk gebruiksvriendelijker en besparing op de onderhoudskosten dus. 

Dita kan weer even vooruit: nieuwe stijl, nieuwe collectie, nieuw webdesign en nieuw CMS.
...en volgende week doen we de Engelse website er gewoon nog even bij.

www.dita.nl