Nieuwe cms-website voor De Pakkendragers online

Geschreven op: 05-02-2015

Vandaag is de nieuwe website voor De Pakkendragers online gegaan. 
De website is gemaakt op basis van Cross CMS, met een aantal add-ons zoals de widgets voor banner-slideshows, fotoboeken en contactformulier. Hierdoor kunnen deze pakkendragers zelf gemakkelijk de website aanpassen en uitbreiden met nieuwe tekst, foto's en pagina's.

De pakkendragers

Francois, eigenaar en gezicht van De Pakkendragers, is eigenlijk per toeval in het vak gerold. Hij vond namelijk het reguliere aanbod van (maat)pakken vaak saai, oncomfortabel of niet in lijn met de kleding die hij graag casual droeg. Daarom heeft hij na zijn studie een sprong in het diepe gewaagd en is zelf pakken samen gaan stellen die hij wel op vond vallen door kwaliteit, kleur- en stofgebruik, en waar hij bovendien casual items bij kon combineren.

De Pakkendragers inspireren jou graag bij de aankoop van een uniek en comfortabel pak op maat. Uniek, omdat alle onderdelen van het pak naar eigen inzicht zijn te personaliseren. Comfortabel, omdat ze ieder onderdeel van het pak afstemmen op de maten en verhoudingen van jouw lichaam. Nadat ze samen met jou het perfecte pak hebben samengesteld, zorgen De Pakkendragers ervoor dat jouw pak met veel liefde en oog voor detail in elkaar wordt gezet. Dit gebeurt overigens voor het overgrote deel met de hand.