• Roomzer reserveringssoftware

Kick Off project Roomzer

Geschreven op: 17-04-2015

De afgelopen maanden zijn we flink bezig geweest met de voorbereidingen voor ons laatste project Roomzer. Een concept wat al langer door ons hoofd speelde maar nu dus eindelijk gerealiseerd kan gaan worden. 


Het nieuwe platform voor beheer en promotie van logies verstrekkende organisaties

Service

Roomzer biedt een platform met een overzicht van alle soorten logiesverstekkende organisaties zoals hotels, B&B’s, appartementen en vakantieparken. Gratis te gebruiken voor zowel mensen die een accomodatie zoeken als voor aanbiedende partijen. Accomodaties kunnen zelf alle info plaatsen die ze willen en voor gasten is het in veel gevallen mogelijk om direct te boeken bij een hotel zonder commissie of andere reserveringskosten.

Promotie

Je bent trots op je onderneming en iedereen mag dat weten. Roomzer maakt het makkelijk om jouw onderneming te promoten. Via het speciale gratis beheersysteem voeg je informatie toe zoals teksten, foto’s, kametypes en beschikbaarheid. Zorg voor meer boekingen door o.a. nieuwsbrieven, terugkom-acties, social media interactie en meer. Alles vanuit een overzichtelijke en veilige web-interface.

Beheer

Met Roomzer beheer je elk aspect van je onderneming. Werk informatie bij die wordt getoond op de website, check beschikbaarheid op het planbord en verwerk boekingen. Dit alles via de overzichtelijke en veilige web-interface op elk apparaat, waar je ook bent. Haal zelfs nog meer uit Roomzer met een uitbreiding voor arrangementen, schoonmaak, communicatie, facturatie en veel meer.


 

Hulp nodig bij behoefte onderzoek!

Om nog meer ideeën op te doen en een check-check-dubbelcheck op onze eigen plannen starten we nu eerst met een behoefte onderzoek in de vorm van 2 korte enquetes. Enerzijds onder mensen die regelmatig een accomodatie zoeken en natuurlijk ook medewerkers binnen de logies vertrekkende sector. Op deze manier hopen we we het product zo te kunnen ontwikkelen dat iedereen er mee overweg kan en het de functionaliteiten heeft die het zou moeten hebben. Deelnemers maken kans op een fashioncheque t.w.v. €50,- ... dus waar wacht je nog op? :)

De enquetes en meer informatie is uiteraard te vinden op roomzer.nl.