• Marketingstool fotoshoot koningsdag
  • Marketingstool fotoshoot en fotobewerking rabobank
  • Marketingstool fotoshoot en fotobewerking bibliotheek breda
  • Marketingstool fotoshoot en fotobewerking breda's museum
  • Marketingstool fotoshoot en fotobewerking chasse theater

Fotoshoot en -bewerking Marketingstool

Geschreven op: 02-06-2014

Voor een nieuw productconcept waar nog geen fysieke exemplaren van bestaan, hebben we een simpele fotoshoot georganiseerd met witte prototypes. Deze foto’s zijn vervolgens bewerkt zodat er alsnog leuke voorbeelden op de nieuw te ontwikkelen website getoond kunnen worden.

Marketingstool

Marketingstool is een nieuwe organisatie die “kekke krukjes van karton” levert. De krukjes zijn te bedrukken volgens een eigen ontwerp voor bijvoorbeeld marketing en promotie-doeleinden. Groot verschil met de reeds bestaande kartonnen krukjes is kwaliteit. De stoolz worden gemaakt van hoogwaardig karton en hebben een gepatenteerd oersterk ontwerp. Één krukje kan wel tot 200 kilo dragen en kan daardoor voor diverse doeleinden worden ingezet. Handig als marketingproduct, maar ook een leuke goedkope oplossing voor extra zitruimte.

Medio eind juni zal de huidige website vervangen worden voor een website op basis van Cross-CMS.

De shoot en bewerking

Een middag rondstruinen in centrum Breda en brutaal genoeg zijn om bij bedrijven en organisaties te vragen of ze even willen meewerken. Uiteindelijk een gezellige middag gehad en veel enthousiaste mensen gesproken. En als bijkomend voordeel heeft de bedenker een hoop verkoop-leads kunnen aanknopen. Want hoe onmisbaar een website ook is, een goed persoonlijk verhaal met iets tastbaars blijft voor sommige doelgroepen toch erg belangrijk.

De credits voor de bewerking van de krukjes gaat uit naar Chris, die zich onlangs ook heeft aangesloten als Netsetter. Weer een jonge en creatieve  grafisch vormgever en foto-editor met wie we graag samenwerken.
Je kunt je misschien wel voorstellen dat men alleen maar nóg enthousiaster werden na het zien van het eindresultaat: de krukjes in hun eigen huisstijl.