• Stationery E3M Artistiek en E3M Business Solutions
  • E3M Schilderij
  • E3M Schilderij
  • E3M Schilderij

Stationery en website E3M Artistiek

Geschreven op: 30-05-2014

Voor E3M Artistiek hebben we als een soort side-project verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Het begon met een idee voor een website / webshop systeem. De bedoeling was dat er op eenvoudige wijze een online gallery moest worden ontwikkeld met de schilderijen van Barbara Elich. Daarnaast een Daarnaast natuurlijk wat achtergrondinformatie maar ook een platform waar andere schilders zichzelf kunnen profileren en hun werk tentoonstellen. 
Dit alles speelde in periode dat wij zelf ook nog zoekende waren naar de juiste werkwijze en functionalteiten voor de nieuwe webshopmodule van Cross-CMS. Na veel "gedoe" en 3 keer opnieuw beginnen is het alsnog een leuk resultaat geworden. 
On the fly hebben we ook nog nieuwe ontwerpen gemaakt voor de visitekaartjes en briefpapier. 
 

Geschiedenis en totstandkoming

In de tijd dat we nog voor Cross Avenue / Ditnet werkten leerde we Richard Elich kennen via FeluaGroep en later Borchwerf II. Als Netsetters hebben we wat beter kennis mogen maken met de gedreven en ondernemende familie Elich; E3M Business Solutions en E3M Artistiek.

E3M had al diverse huisstijlelementen staan zoals een logo, een kenmerkende afbeelding en het gebruik van sprekende kleuren. Hier hebben we zo'n 5 jaar geleden al mee gewerkt voor de website van E3M Business Solutions. Dit keer was ook E3M Artistiek aan de beurt.
 

Over E3M Artistiek / Barbara Elich

Barbara is eigenlijk altijd al creatief geweest, maar heeft tijdens haar lange carriere als financieel adviseur en HR manager te weinig tijd gehad om bezig te zijn met tekenen en schilderen.
Nu richt ze al enkele jaren mijn pijlen op het schilderen. Schilderen is inmiddels meer dan een uit de hand gelopen hobby maar ook een grote passie.

Barbara's 'allround' schilderstijl geeft de mogelijkheid om alle mogelijke onderwerpen te schilderen. Haar werk kenmerkt zich door het toepassen van veel verf, diverse materialen met gemengde technieken. Het kleurgebruik is afhankelijk van inspiratie en onderwerp.

Bekijk haar werk én het werk van anderen op: E3M-Artistiek.nl